09 Aralık 2021

Ortahapa mahallesindeki Hükümet Tabipliği 14.07.1955 tarihinde Sağlık Merkezi’ne dönüştürülmüştür. Aynı arsa üzerinde 1977 yılında temeli atılan hastane inşaatı 1991 yılında bitirilerek 50 yataklı hastane olarak hizmete girmiştir. Binanın Fiziki mekan olarak yetersiz kalması nedeniyle bitişiğindeki lojman inşaatı Sayın Tuncer CİNER’in bağış olarak desteği ile 1999 yılında ek bina hizmete ilave edilmiştir.

Halkımıza daha iyi hizmet sunmak, kaliteli ve verimli hizmet vermek için, sanayi sitesi yanında 2013 yılında temeli atılan ve yapımı  2016 ekim ayında bitirilen yeni hastaneye taşınarak hizmet vermeye devam etmiştir.

Hastanemizde mamografi, kemik dansitometri, göz polikliniğinde biyomikroskop, radyolojide ultrasonografi, tomografi, periapikal diş röntgen ,panoromik diş röntgen hizmetleri verilmektedir.
             Ayrıca ekokardiyografi, EFOR,EMG, ODYOMETRİ testleri  yapılmaktadır.